Сьогодні,14 травня, напередодні Міжнародного Дня сім’ї у актовому залі міської ради відбулись урочисті  та святкові заходи. На  урочистості були запрошені  прийомні сім’ї з дітьми, та сім’ї ,які створили    дитячі будинки сімейного типу. Таких на території Новобузької громади  уже створено 10 сімей.

Міський голова Максим Лагодієнко привітав з Міжнародним днем сім’ї, вручив  квіти та цінні подарунки.

Фото без опису     Фото без опису

У своєму виступі , міський голова  відмітив  , що “Сім’я” – це народження і виховання дітей, це міцний духовний зв’язок між усіма її членами, це місце, де тебе зрозуміють і допоможуть.

Сім’я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Складно переоцінити роль сім’ї для кожного з нас. З родини починається життя, в сім’ї відбувається формування особистості, сім’я є джерелом любові та поваги, на яких будується цивілізоване суспільство і без яких не може існувати людина.

Фото без опису

Бажаємо вашим родинам бути квітучими, дружніми і згуртованими. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!

Також на свято сім’ї були запрошені родини, які  одружилися в травні.

Ними виявилися подружні пари, які прожили разом 50 років Кичигіни Анатолій Петрович і  Валентина Олексіївна , та Крамаренко Людмила Дмитрівна та Віктор Іванович. Ці  подружжя  також не були обділені увагою , міський голова привітав родини, вручив квіти і цінні подарунки.

 А  артисти   центру  культури та дозвілля міської ради подарували присутнім чудову концертну програму та  емоційне задоволення.