На день міста в спортивній залі міського будинку культури відбулось відкриття стінки скеледрому. Скеледром – це популярний засіб спортивного дозвілля, який створює можливість для ознайомлення всіх бажаючих зі скелелазінням.

До міського голови Максима Лагодієнка було звернення батьків з проханням щодо створення куточку скеледрому. Максим Олександрович, спільно з депутатами міської ради, обговорив можливість  створення стінки скеледрому у спортзалі будинку культури. Депутати підтримали міського голову і рішенням сесії були виділені кошти на  спорудження штучної стінки скеледрому.

Але ж і спортивна зала будинку культури  потребує ремонту, тому міський голова спільно з депутатами на депутатській комісії прийняли рекомендацію щодо фінансування на проведення ремонту спортзалу.

Під час відкриття стінки скеледрому міський голова звернув увагу на  популяризацію такого активного  виду спортивного дозвілля  серед дітей та молоді Новобузької громади.

А можливість випробувати свої сили у скелелазінні матиме кожен бажаючий. І одразу ж присутні мали змогу побачити майстер – класи від  юних скелелазів.

 

Для довідки : Скеледром створюється шляхом закріплення спеціальних зачіпок на вертикальних і похилих стінах.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису