17 вересня  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось засідання   чергової Х сесії міської ради. Із 26 обраних депутатів на сесії були присутні 21 .

Після Хвилини мовчання, яка була оголошена  по загиблим  учасникам АТО/ООС, до міського голови звернулись  представники громадськості ,які проживають по вулиці Цибулька  та  на території прилеглій до вулиці Цибулька з питанням щодо вирішення проблеми  пилової завіси від  вантажного транспорту,який іде по вулиці Цибулько.

Міський голова  повідомив,що неодноразово звертався до Служби автомобільних доріг з приводу вирішення даного питання, відповіді   даної Служби опубліковано на офіційному сайті міської ради та  в соціальних мережах. Тому, запропонував  представнику  громади ,депутату міської ради разом з ним  відвідати керівника  обласної Служби автомобільних доріг щодо термінового вирішення питання.

На чергову Х сесію міської ради  до уваги депутатів було запропоновано на розгляд 18 питань. В ході роботи сесії були внесені зміни до рішення сесії міської ради від 22 грудня 2020 року № 25 « Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2021 рік»,зміни до плану соціально – економічного розвитку Новобузької об’єднаної  територіальної громади на 2020-2021 роки , зміни до рішення міської ради від 22 грудня 2020 року № 14 « Про затвердження Програми розвитку освіти Новобузької міської ради на 2021 рік» , зміни до рішення міської ради від 22.12.2020.року № 35 « Про бюджет Новобузької територіальної громади на 2021 рік»та  використання резервного  фонду непередбачених видатків за І півріччя 2021 року» та затвердили  прогнозовані показники розвитку Новобузької громади на 2022 – 2024 роки. Також депутати розглянули цілу низку земельних питань.

 Так як  всі питання були розглянуті під час засідань депутатських комісій, то  сесія  пройшла конструктивно та оперативно.