Шановні жителі Баштанського району!

Напередодні Новорічних і Різдвяних свят кожен з нас має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність – ось головні прагнення та бажання кожного українця.

В першу чергу, хочеться звернутися до захисників та захисниць України. Ми вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви  ціною свого здоров’я та  життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Ви робите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.

Дякуємо всім волонтерам та волонтерським організаціям, які самовіддано не шкодуючи свого часу та роблячи все можливе і не можливе допомагали протягом року як військовим так і мирним людям. Волонтерство це безмежна душевна доброта та усвідомлення того, що спільними зусиллями ми наближаємо перемогу.

Висловлюю слова вдячності аграріям нашого району за те, що незважаючи на воєнні дії, які тривалий час перешкоджали виконанню робіт на полях, ви змогли зібрати вцілілий врожай та посіяти озимі культури, щоб мати хліб у наступному році. Сільгосптоваровиробникам, які не зупиняли роботу у виготовленні продукції, стабільно надавали її для реалізації та безкоштовно допомагали  як населенню так і військовим. Ваш вклад в загальну перемогу неоціненний! Відданість працівників сільськогосподарського сектору своїй справі вражає і є прикладом для наслідування.

Суттєвим в цьому не легкому році був вклад підприємців усіх форм власності, які здійснюють свою діяльність на території нашого району. Завдяки вам, ми стабільно мали доступ до різноманітної продукції та інших послуг, які є необхідними для кожного з нас в повсякденному житті. Дякуємо за те, що допомагали безкоштовно доставляти, незважаючи на проблеми з логістикою, гуманітарну допомогу населенню, яке її потребувало.

Щиро зичу, щоб Новий 2023 рік подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення планів та задумів. Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас.

 

Слава Україні! Слава Героям України! Разом до перемоги!

 

З повагою, начальник районної

військової адміністрації                Владислав ДМИТРІВ

Фото без опису