Шановні земляки, Новобузька громада, усі, хто в нелегкий час знайшов у нас прихисток, влився у нашу родину!

Ще ніколи Україна не була такою монолітною у прагненні до свободи і незалежності, як нині. І сьогодні ми є свідками прояву її незламності і частиною народної боротьби за здійснення найщирішого бажання – перемоги над лютим кривдником Батьківщини.

Минає важкий рік. І першим словом, яке ми маємо сказати, це слово вдячності – тим героям, які віддали своє життя за Вітчизну, свою родину, мирне життя батьків і вільне від рабства та щасливе майбутнє своїх дітей. Вшануймо у своїй пам’яті і в серцях наших захисників, які зустрічатимуть Новий рік, стоячи перед лицем ворога, закриваючи собою нас.

В цьому році, який ми залишаємо, наше місто двічі «поранила» війна. Мить ворожих ударів закарбувалась в пам’яті кожного. Хай ніколи більше не повториться щось подібне. Рани обов’язково загояться, наше місто буде розвиватися для мирного життя.

Ми всі разом і кожен на своєму місці день при дні працювали, допомагали українському війську, один одному, облаштовували наше життя в умовах воєнного часу. Візьмімо свою наполегливість, злагодженість і віру в перемогу в наступний рік. Кожен із нас зараз мусить бути там, де він найбільше потрібний для перемоги над ворогом, бо це один шлях до миру, якого ми всі так чекаємо.

Дякую за роботу і стійкість нашим людям усіх професій та занять і разом з вітанням шлю побажання міцного здоров’я нових сил. Завдяки вам у громаді підтримується порядок, люди почуваються захищеними, йде розмірене життя і у важкий для країни час зберігається спокій.

Важко виокремити якусь одну галузь, яка бере на себе більше турботи. Важливі усі на своєму місці. І все ж окремої подяки заслуговують працівники охорони здоров’я, освіти і культури, соціального захисту, енергетики, комунальних служб, місцевого бізнесу, який представляє широкий спектр виробництва і послуг.

Дякую нашій армії волонтерів і добродійників, які уже зробили великий внесок у майбутню перемогу і продовжують допомагати війську і цивільному населенню.

Наша сила в тому, що ми у своєму прагнення єдині. І в той же час у кожного свій фронт у боротьбі за щасливий завтрашній день.

Цьогоріч наша громада проведе Новорічну ніч  без  великих урочистостей. Ми відкладемо все це на той час, коли буде радість перемоги і миру. А тепер в кожній оселі хай спалахне іскра надії, додасться впевненості і сил.

Нам усім сьогодні за приклад стійкості наш президент Володимир Зеленський, наші воїни. Світ визнав українців як волелюбну й сильну націю. Вірмо в свій народ! З вірою зустрічаймо прийдешній рік! Хай він усім принесе добрі вісті звідусіль. Слава Україні і Героям слава!

З повагою                         Максим ЛАГОДІЄНКО,                 Новобузький міський голова.

Фото без опису