Фото без описуФото без опису

Кожень новий день Україна втрачає все більше і більше своїх Захисників

До Новобужжя  прийшла чорна трагічна звістка про загибель земляка-військовослужбовця,старшого солдата Кордонюка  Сергія  жителя міста Новий Буг,  колишнього учня ЗОШ № 7, випускника  Новобузького коледжу МНАУ. До  вступу на службу працював охоронником ТОВ « Роздолля».

Під час виконання бойового завдання,внаслідок мінометного обстрілу з боку ворожих військ російської федерації  під час евакуації південного берега  Берхівського водосховища Донецької області загинув Кордонюк Сергій.

До лав Захисників Сергій приєднався у 2017 році, служив у Нацгвардії .

Був відданим військовій присязі на вірність українському народу та мужньо виконував свій військовий обов’язок. У квітні 2023 року нагороджений нагрудним знаком « За військову доблесть».

Власну сім’ю створити не встиг. Без сина залишилась родина. Новобузька міська рада  висловлює  співчуття з приводу такої гіркої непоправної втрати.

Рідні відзначають його надзвичайно світлою,позитивною людиною, чесним, безвідмовно добрим, хорошим , добросовісним.

Був оптимістом по життю і заряджав цією енергією своїх рідних, друзів, побратимів. У свої 25 років мав багато планів і пов’язував їх реалізацію однозначно з Перемогою. 

Він віддав за наш спокій найдорожче – свої 25 років життя. Ми ж зобов’язані пам’ятати його жертовність за кожного з нас, за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Вічна слава і незгасна світла пам'ять Герою!

Про  точну дату та час прощання буде повідомлено додатково.