Фото без описуФото без опису

21 серпня 2023 року в актовій залі відділу освіти була проведена нарада керівників закладів освіти Новобузької міської ради за участі міського голови Максима Лагодієнка та спеціалістів Управління державної служби оцінювання якості освіти в Миколаївській області.

В ході заходу фахівчинею ДСЯО Оленою Яковлевою окреслено проблемні питання якісної організації освітнього процесу в умовах воєнного стану , вибору форм та моделей навчання, надано консультації щодо формування мережі, зарахування успішності здобувачів освіти , зроблено акцент на діючих нормативно- правових документах з питань освіти.

У зв’язку зі вступом у дію з 1 вересня 2023 року нового Положення про атестацію педагогічних працівників фахівчиня ДСЯО Тетяна Медведенко надала відповіді на питання керівників закладів освіти щодо організації атестації в нових умовах.

Новобузький міський голова Максим Лагодієнко, начальник відділу освіти Сергій Сотсков та освітяни - учасники зустрічі у режимі діалогу обговорили актуальні питання потреб освіти громади, обрання форм організації освітнього процесу в закладах та створення в них безпекових умов.