Фото без описуФото без опису
  Сьогодні, під головуванням  першого заступника міського голови  Олександра Славінського відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.  

До уваги членів виконкому було запропоновано 28 питань.

В ході  обговорення ,  присутні  затвердили план заходів з організації роботи щодо  складання проєкту бюджету Новобузької міської територіальної громади на 2024 рік ( доповідач  - Дібрівна С.М. – начальник  фінансового відділу міської ради).

Про запровадження освітнього процесу у змішаній формі в закладах освіти Новобузької міської ради у 2023-2024 навчальних роках доповів  начальник відділу освіти, молоді та спорту  міської ради Сергій Сотсков.   Члени виконкому  обговорили  здійснення освітнього процесу у змішаній формі   та забезпечення безпеки дітей .

Присутні  затвердили склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України та затвердили і  Положення про комісію .

Своїм рішенням надали статус  дитини – сироти неповнолітнім  жителям громади , встановили опіку над неповнолітніми та   ,відповідно до заяв,надали  статус дитини , яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Також , члени виконкому   погодили громадянам ( згідно заяв) надання компенсацій  на відновлення пошкодженого об’єкту,  присвоїли номера  гаражним комплексам  та надали дозвіл на  видалення та кронування дерев.