Фото без опису

🇺🇦 "ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ!" 🇪🇺з таким гаслом українців закликають відзначити 10 річницю початку Революції Гідності – 21 листопада, у День Гідності та Свободи.

🔸"Заряджені гідністю та жагою свободи!" – це про українців, що борються; про зброю, якою воюють; про атмосферу, в якій живемо протягом останніх 10 років, про мотивацію до поступу і про силу спротиву. Про наші 10 років боротьби.

🔸10 років тому у вирі боротьби, з багатоголосся поглядів і цінностей, Майдан витворив спільний для всіх українців ідеал майбутньої України. Цей ідеал був сформульований двома дуже ємкими словами: Гідність і Свобода.

Так звучить наша національна ідея. Цінності, які вивели на вулиці громадян 10 років тому, і які ми виборюємо у сьогоднішній повномасштабній війні. Те, що тримало нашу оборону в найважчі часи, і те, що дасть нам силу вибороти перемогу. Наша зброя – заряджена нашою гідністю і жагою свободи.

ℹ Візуальний стиль кампанії суголосний з першими днями революції — Євромайданом, на який протестувальники виходили з прапорами України та Євросоюзу.

📷 Для створення соціальної кампанії використано світлину Владислава Соделя (Vladyslav Sodel). Фотограф зафіксував протестувальників 22 січня 2014 року на вулиці Михайла Грушевського у Києві після штурму Майдану беркутівцями.

В основу лого закладено етапи нашої боротьби – від барикад до майбутнього українців як частини євроспільноти. Айдентику розроблено креативною агенцією Ogilvy Ukraine на замовлення Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, в межах проєкту ЄС Association4U.

Завантажити зображення соціальної кампанії для друку та соцмереж, програму заходів та інформаційно-методичні матеріали ви можете тут:

https://drive.google.com/.../1xuhvVk77Y8EnsQ...

І традиційно пропонуємо долучитися до флешмобу #Бути_Гідним, пов’язавши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, та поділитися фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережах.

Ми дякуємо всім, хто докладає зусиль для гідного відзначення 10-ї річниці Революції Гідності.

Разом з Офісом Віцепремʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Міністерство культури та інформаційної політики України закликаємо друкувати й поширювати зображення як на бордах країни, так і в соціальних мережах.

Подробиці: https://www.maidanmuseum.org/uk/node/2667

#РеволюціяГідності #10річницяРеволюціїГідності