Фото без опису

Початок  тижня приніс нам несприятливі погодні умови. Комунальники цілодобово працювали над ліквідацією наслідків негоди :  розпилювали та прибирали  повалені дерева, великі гілки, що впали через негоду.

Складною була ситуація зі зледенінням електромереж. Було  багато знеструмлено вулиць міста та  населені пункти громади. Але   енергетики   та комунальники працювали злагоджено    та  ліквідували наслідки  зимової негоди, за що ми їм щиро вдячні.

Критично важлива інфраструктура , соціальні заклади, заклади  охорони здоров’я громади працюють,

Наша громада за підсумками відбору війшла у десятку громад з шести областей України, які візьмуть участь в проєкті по  розробленню Муніципального енергетичного  плану за принципами “зеленого” відновлення, що реалізується за підтримки нідерландської урядової програми MATRA та European Climate Foundation.

 Робочі групи продовжують  роботу  над реалізацією  проєктів  по формуванню проектно – кошторисної документації  «Реконструкція каналізаційної мережі»   та «Реконструкції ліцею № 7».

Міський голова Максим Лагодієнко провів зустріч з  представниками Міжнародного надзвичайнийного фонду   при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ)  та обговорили питання  підтримки соціальних послуг та послуг у сфері водопостачання та санітарії для дітей, молоді та батьків, що постраждали від війни в Україні.

Продовжуємо співпрацю з благодійним Фондом  «Щедрик» та громадською організацією « Тарілка» у частині підтримки  гуманітарною допомогою   вразливих категорій жителів нашої громади.

У нашому місті  пройшла  акція  «Допоможіть  повернути полонених»  метою якої є  привернення уваги громадськості , влади , неурядових організацій до проблеми повернення полонених додому.

Відбувся онлайн-курс " Єдина Україна: становлення національної ідентичності". Курс, спрямований на формування української та громадської ідентичності, поглиблення знань із новітньої історії України. Онлайн-курс успішно пройшли та отримали сертифікати   представники Новобузької громади.

Нагадуємо, що у громаді створено та працюють 5  Пунктів незламності та зарядки гаджетів – ними можна користуватися цілодобово, в разі нагальної потреби.

На  цьому тижні  народилося  немовлят.

 Бажаємо новонародженим та їхнім батькам здоров’я та миру!

Уважно ставимося до сигналів повітряної тривоги – бережіть себе та своїх близьких.

Памʼятаємо, найважче зараз тим, хто стоїть на варті нашого спокою!!!🙏 🙏 🙏

Працюємо- перемагаємо!!!