До уваги членів комісії , 25.03.2024р., о 11.00 год.  в актовій залі Новобузької міської ради відбудеться засідання постійної комісії за таким порядком денним :

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2023  №747 «Про бюджет  Новобузької міської територіальної громади на 2024 рік».
  2. Затвердження  Плану  трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Новобузької міської ради на період  2024-2027 роки. 
  3. Про внесення  зміни до  рішення сесії Новобузької міської ради від 14 червня 2022 р. №84 «Про затвердження Програми розвитку освіти Новобузької міської ради на 2022-2025 роки»
  4. Про  внесення змін до  Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань укладеного між  Новобузькою  міською  територіальною громадою та Софіївської  сільською  територіальною громадою від 20.04.2021 року
  5. Про  надання  згоди на здійснення технічного супроводу  за внесення відомостей до Реєстру будівельної діяльності (на присвоєння, зміну, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна  у межах території Казанківської селищної територіальної громади.
  6. Про надання  згоди  на  організацію  співробітництва Новобузької міської  територіальної громади через Новобузьку міську раду  та Казанківської селищної територіальної громади через Казанківську селищну раду  у сфері  містобудування, архітектури та будівництва у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва виконання завдань з передачею йому відповідних ресурсів.
  7. Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань.
  8. Про передачу  в оперативне  управління  та на баланс  комунальному некомерційному підприємству « Новобузька багатопрофільна лікарня»  Новобузької міської ради Миколаївської  області   комплекс  будівель по вулиці Івана Огієнка,14  м. Новий Буг, Баштанського району  Миколаївської  області.
  9. Про затвердження Плану відновлення та розвитку Новобузької міської територіальної громади Миколаївської області з додатком «Аналітичний звіт  про соціально – економічну ситуацію Новобузької міської територіальної громади».
  10. Про внесення змін та доповнень до Статуту комунального підприємства «Майно» та затвердження його в новій редакції.
  11. Про надання дозволу комунальному підприємству «Майно» Новобузької міської ради на передачу в оренду майна цілісного майнового комплексу комунальному підприємству «Водопровідні мережі» Новобузької міської ради.
  12.  Про зміну найменування, внесення змін та доповнень до Статуту комунального підприємства «Новобузької міської ради  «Добробут»  та затвердження його в новій редакції.
  13. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2023р. № 741 «Про затвердження програми «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства Новобузької міської територіальної громади на 2024-2027 роки».

Фото без опису