Терміново!!!

Шановні голови фермерських господарств  та одноосібники, які бажають отримати безкоштовно по 2 тонни насіння озимої пшениці для  посіву під урожай 2023 року, просимо звертатись до  Новобузької міської ради за тел.0680829638.  (сьогодні до 9.30 год)  

Турнір з міні-футболу серед дітей 2010-2011 р.н. та ветеранів 45+

04 вересня 2022 відбувся турнір з міні-футболу серед дітей 2010-2011 р.н. та ветеранів 45+. Команди Новобузької територіальної громади прийняли участь у змаганнях та отримали такий результат: учні спортивної школи посіли І місце, ветерани ІV.

Шановні Новобужани! 1 вересня, в День знань, звучать теплі привітання на адресу учнів і викладачів, це свято, з якого розпочинається шлях до знань.

Цієї осені, на жаль, освітні заклади не відчинять свої двері, наші діти не підуть до школи, не сидітимуть за партами, шкільні коридори не наповняться гомінким дитячим сміхом.

Щиро вдячні!

Новобузька територіальна громада висловлює велику подяку ГО «Друге дихання» які за підтримки ГО «Суспільного Здоров’я та Позитивних Дій «Час Життя» «100% життя» - Мережа ЛЖВ Евгеній Луковенко Час Збирати Українців та Вадим Жепало Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини у Миколаївській області та Барбулу Вадиму, які допомогли гуманітраною допомогою для нашого міста від Всествітньої продовольчої програми World Food Programme