Відвідали ветеранів та  вручили  продуктові набори

Відвідали ветеранів та вручили продуктові набори

Сьогодні, 28 жовтня , з нагоди Дня визволення України від  нацистських загарбників  , за дорученням міського голови Максима Лагодієнка, директоркою КУ "Новобузький центр надання соціальних послуг" Оленою Крамаренко  та головою міської громадської організації  ветеранів України Світланою Федунець  відвідано сім'ї  учасників бойових дій та ветеранів війни. Представники громади привітали  ветенаів зі святом, побажали  миру та здоров'я, обговорили  питання надання соціальних послуг  ветеранам та вручили  гуманітарну допомогу - продуктові набори.

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення громадян, у тому числі від внутрішньо переміщених осіб та осіб, які тимчасово перемістилися за кордон, про надання роз'яснень з питань оплати за житлово-комунальні послуги, якщо вони не проживають у будинку (квартирі), у зв'язку із його пошкодженням (руйнацією) або його знаходженням на тимчасово окупованих територіях України.

АТ"Миколаївобленерго"  повідомляє  про планові відключення

АТ"Миколаївобленерго"  повідомляє  про планові відключення

Новий Буг : 01.11.2022   08:00 до 17.00. реконструкція          вул. Миколаївська, вул.Бєляєва, вул. Л. Українки, пров.Лікарняний, вул. Шевченка, вул. В. Кука,пл. Свободи, вул. Заозерна 02.11.2022 08:00 Новий Буг: вул. Щербакова, вул.Армійська, вул. Гребенникова, вул. О.Теліги

Допомагаємо  та підтримуємо

Допомагаємо та підтримуємо

Новобузька міська  рада, в цей складний для всіх нас, час,  продовжує роботу по наданню  гуманітарної допомоги найбільш вразливим  категоріям  населення. 

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Новобузька міська рада  інформує, що Постановою Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 р. № 1168 внесено  зміни  до Порядку надання допомоги на   проживання внутрішньо переміщеним особам.