З нагоди Дня Соборності України відбувся ІІІ щорічний футзальний турнір між командами органів місцевого самоврядування. Цього разу захід пройшов 1 лютого у м.Кам'янець-Подільський і зібрав представників місцевого самоврядування з різних куточків країни: від Сум до Івано-Франківщини, від Чернігова до Одещини. Змагалися команди Чортківської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Городенківської, Кам’янець-Подільської міських рад, а також збірна мерів України.

Фото без опису

За результатами турніру перше місце посіла команда Івано-Франківської міської ради, друге - Тернопільська міська рада, бронзовими ж призерами стала збірна мерів України. В наступному році футзальний турнір між командами органів місцевого самоврядування прийматиме м.Івано-Франківськ.

 

Фото без опису   Фото без опису    Фото без опису   Фото без опису

 

"Збірна міських голів України, яка під егідою Асоціація міст України проводить підготовку до чемпіонату Європи 2020 серед очільників громад, поступившись у півфіналі у серії пенальті, у матчі за бронзові нагороди змогла здобути перемогу над командою Хмельницької міської ради. Серед команд Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Чортківської, Кам'янець-Подільської, Городенківської міських рад та збірної міських голів України, перше місце виборола команда Івано-Франківської міської ради. Проведення такого турніру доводить, що Україна єдина", - зазначив Ігор Мандар, заступник міського голови Тлумача, який є представником збірної міських голів України від Прикарпаття.