Відбулась  зустріч  підрядної організації  ,яка займається   підготовкою генерального плану міста Новий Буг та села Станційне  з  міським головою,депутатами та  робочою групою.

Головою ініціативної робочої групи по роботі з генеральним планом міста  Олександром Чернявським було внесено низку  зауважень та пропозицій до розробників генерального плану .Обговорення   проекту  генплану  було досить емоційним .

Фото без опису

Міський голова Максим Лагодієнко зауважив, що Генплан життєво необхідний для громади, і ми повинні внести  в генплан не  тільки існуючі будівлі,транспортні  маршрути, інженерні мережі,схеми техногенного значення,кладовища, об’їзну дорогу,але і прорахувати і передбачити інвестиційні проекти на 5 років. Адже після прийняття генплану 5 років не можна  вносити ніяких змін. Тому працювати треба на перспективу.

Олександр Чернявський ,голова робочої групи особливу увагу  розробників  генплану звернув на  саму процедуру ,схеми генплану та кількість схем, яка повинна бути відповідно до норм  ДБНН та надана для ознайомлення жителям громади.