Всі ми бажаємо жити у нашому місті  в комфортних умовах. Але недостатність фінансування, не дозволяє досить  успішно розвинути інфраструктуру міста.

Але спільними зусиллями можна вирішити проблеми, з якими неможливо  впоратися самостійно.

Новобузьким міським головою Максимом Лагодієнком та депутатом  міської ради  по округу №16  Світланою Шашкеєвою під час проведення сходу громадян( який відбувся  19.06.20)   було взято до виконання пропозиції жителів  окремих вулиць міста.  Крім  питання   водо забезпечення ,громада  ( вже неодноразово) піднімала питання благоустрою провулку від магазину «Дар».

Фото без опису

Мешканці  вулиць  скаржились ,що під час дощу, провулком неможливо  ні пройти, ні велосипедом проїхати, не говорячи вже про  візочки з малятами. Великі ями заповнені водою створюють незручності.

Очільник міста та депутат міської ради Світлана Шашкеєва   обговорили план дій  та провели перемовини з керівниками господарств та  приватними підприємцями щодо надання допомоги у вирішенні  даного питання.

Керівник  ТОВ « Софія – Граніт» надав щебінь для  проведення насипу  по вулицям ,приватний підприємець Олександр Шашкеєв  надав  сучасну техніку для  пришвидчення виконання  робіт з благоустрою.

Фото без опису

Уже проведено щебенування  провулку та ще  двох  проблемних вулиць. В перспективі   - не тільки засипка щебенем та розрівнювання  провулку, а і  викладення плитами  тротуару для пішоходів.що забезпечить комфортність та   безпеку  пішоходів.  Плити б/у  для  тротуару надав керівник господарства «Золота Нива – 2019» Вадим Коренда.

 Отже,в сучасних умовах, однією із складових успішного розвитку територіальної громади в усіх  сферах  є співпраця органів місцевого самоврядування і бізнесу. Саме така співпраця має велике практичне значення. Приємно, що в нашій громаді  є підприємці, керівники господарств, які відгукнулись на пропозицію міського голови  і, які,  окрім власного прибутку думають і про інтереси населення.