Сьогодні,03 липня, міський голова Максим Лагодієнко відвідав  Новомихайлівський старостинський округ,де провів зустріч з жителями села Новомихайлівки. Очільник громади  на початку зустрічі  повідомив  про ситуацію з корона вірусом в області та на території міської громади, про пільги,які держава та Уряд надали для  приватного бізнесу під час карантину. Про  стан наповнюваності  міського бюджету,який складає лише 80% .Адже карантинні обмеження дали збій в усіх сферах господарювання.  Основні питання,які цікавили  жителів громади  це – водо забезпечення, ремонт дороги,  та пасовища. Максим Олександрович  озвучив варіанти вирішення даних питань  та запропонував, зупинитись на вирішенні  та  повній реалізації одного важливого для громади питання. І жителі громади обрали  це – водо забезпечення. Питна вода в колодязі є,але її недостатньо для вирішення всіх  потреб. В ході обговорення   учасники  зустрічі вирішили 

відновити роботу скважини для забезпечення  сільчан водою .Для цього потрібно обрахувати вартість води, заробітну плату працівнику та  електроенергію. Очільник громади запропонував  створити своє громадське об’єднання, обрати голову  об’єднання та  продовжити роботу в цьому напрямку. Присутні одразу ж обрали і голову об’єднання – Довбенко Тетяну.

Також  учасник зустрічі  обговорили питання  сплати податку за землю,відмітивши, що підходити до сплати  треба диференційовано. Турбувало сільчан і питання пасовищ, громадських робіт тощо.

Окремі жителі мали змогу  отримати консультацію у спеціалістів міської ради та особисто поспілкуватись з міським головою.