Дорогі діти! Шановні дорослі!

 Щиро вітаємо вас із Днем Святого Миколая!

   В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.

   Нині ми подумки повертаємося у своє дитинство, із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам, святковий настрій.

Фото без опису

   Ми звертаємося до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно.

   Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.

Щиро вітаю усіх жителів Новобузької  міської територіальної громади, а передусім, її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

З повагою, Новобузький міський голова             Максим ЛАГОДІЄНКО