З метою забезпечення участі  жителів Новобузької громади у вирішенні питань місцевого значення, налагодження результативної співпраці громадян і органів  місцевої влади, Новобузькю міською радою в особі міського голови Максима Лагодієнка  підписано Меморандум про співпрацю з  веб – платформою « Єдина платформа місцевої електронної  демократії».

Веб-платформа«Єдина платформа місцевої електронної демократії»(скорочено – e-DEM) має на меті надати громадянам легкий і зручний доступ до використання кількох інструментів електронної демократії. Ці інструменти покликані налагодити кращий взаємозв’язок громадян та влади у вирішенні різноманітних соціально важливих проблем.

Авторизація користувачів на веб-порталі «Е-консультації»  відбувається з використанням ЄЦП, Bank ID або MobileID з використанням Системи авторизації Державного Агентства з питань електронного врядування України за умови надання згоди на обробку своїх персональних даних.

Авторизувашись один раз на цій платформі, вам більше не потрібно буде вводити свої дані, щоб користуватися іншими сервісами.

Рішенням  ІХ сесії Новобузької міської ради № 267 від 27.08.2021. затверджено « Положення про  електронні консультації та опитування в Новобузькій територіальній громаді».

Сервіс«Електронні консультації з громадськістю»

Надає органам місцевої влади можливість залучати пропозиції мешканців щодо питань розвитку міст та громад, організовувати обговорення проектів документів перед їх розглядом та схваленням,проводити місцеві опитування в різних формах з метою вивчення думки активної частини мешканців міст.

Фото без опису