Шановні депутати!

Нагадуємо, що 17 вересня поточного року о 10:00 у залі засідань (2-й поверх) приміщення Новобузької міської ради відбудеться засідання X чергової сесії Новобузької міської ради VIII скликання. Розгляд питань буде згідно наступного порядку денного :

 

ПЕРЕЛІК

проектів рішень винесених на засідання чергової 10 сесії міської ради 8 скликання

від 17 вересня 2021 року

№ п/п

Назва рішення

№ рішення

 

 

 

1.

 

 

 

2.

 

 

3.

 

 

 

4.

 

 

 

5.

 

 

6.

 

 

7.

 

8.

 

 

 

9.

 

 

 

10.

 

 

11.

 

 

 

12

 

 

 

 

13

 

 

14

 

 

 

 

15

 

 

 

16

 

 

Про внесення змін  до рішення  сесії міської  ради  від 22 грудня  2020  року № 25 « Про  затвердження  Комплексної  програми  соціального захисту  населення «Турбота» на 2021 рік.

 

Про внесення  змін  до  плану  соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної  територіальної  громади  на 2020 – 2021 роки.

 

Про внесення змін  до  рішення міської  ради від 22грудня 2020 року №14  «Про  затвердження Програми розвитку  освіти  Новобузької міської ради на 2021 рік.

 

 Про затвердження  звіту  про виконання  бюджету  Новобузької  міської  територіальної громади та використання  резервного фонду  непередбачених  видатків  за I півріччя 2021 року.

 

Про внесення змін  до  рішення  міської  ради  від 22.12.2020  року № 35  «Про  бюджет Новобузької територіальної громади на 2021 рік.

 

Про Прогноз бюджету Новобузької міської територіальної громади на 2022 -2024 роки

 

Про надання згоди на  організацію  співробітництва  територіальних  громад.

 

Про передачу  відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької  міської  ради на баланс  міської  ради  приміщення  міської  ради  за  адресою: площа Свободи ,57.

 

Про передачу з балансу  Новобузької  міської  ради на баланс  Новобузького центру соціальних  служб для сімї, дітей та  молоді Новобузької  міської  ради  приміщення за  адресою : площа  Свободи ,57.

 

 Про затвердження Генерального плану міста Новий Буг Миколаївської області

 

Про затвердження тексту звернення депутатів Новобузької міської ради Миколаївської області до депутатів Миколаївської обласної ради та голови Миколаївської обласної державної адміністрації

 

Про внесення змін до п.1 рішення Новобузької міської ради від 22 грудня 2020 р. №43 «Про погодження виділення в натурі

(на місцевості) земельної частки(паю)  Барчук Ольгі Петрівні, Ковальчук Надії Петрівні, Ярошинській Олені Петрівні»

 

Про надання дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  безоплатно у приватну  власність.

 

Про надання дозволу на  виготовлення  проекту  землеустрою щодо земельних  ділянок  сільськогосподарського  призначення комунальної власності які  підлягають передачі в користування (оренда, емфітевзис) окремими лотами на конкурентних  засадах (земельних  торгах).

 

 Про відмову у наданні  дозволу  на  виготовлення проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  по  передачі  безоплатно  у приватну  власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства.

 

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки  по  передачі  безоплатно  у  приватну  власність  для ведення  особистого  селянського  господарства.                       

 

 

Фото без опису