Сьогодні, 19 жовтня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради під головуванням секретаря міської ради Валентини ОСТАПЕНКО. Окрім питань, які завчасно було оприлюднено на офіційному сайті міської ради, були розглянуті й ті питання, які надійшли на тижні, перед засіданням виконкому.

Заслухавши начальника відділу житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури, благоустрою та комунальної власності міської ради Романа Вакаря, члени виконкому прийняли рішення щодо змін нумерацій житлових будинків, земельної ділянки, списання гаражу, закріплення території за Релігійною організацією з метою благоустрою земельної ділянки, надали згоду на зарахування коштів, витрачених на придбання матеріалів для ремонту багатоквартирного будинку.

По двом питанням, а саме про закріплення території та про надання дозволу на розміщення групи одноповерхових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності рішення членами виконкому були не прийняті.

Розглянуто та прийнято рішення стосовно звернення дорожньо-будівельної компанії щодо тимчасового розміщення спецтехніки та будівельних матеріалів в межах ділянки дороги Р-55, в зв’язку з ремонтом ділянки дороги Р-55 в межах міста Новий Буг.

Також було розглянуто та прийнято рішення про взяття на квартирний облік на видачу ордеру на вселення в житловий будинок учаснику АТО/ООС.

Начальником служби у справах дітей Вікторією Захарчук було висвітлено інформацію щодо звернень про надання дозволу на зміну реєстрації місця проживання малолітніх дітей. Рішення були спрямовані та прийняті на користь інтересів дітей.

Також додатково було усно озвучено звернення жителів Новобузької територіальної громади щодо впорядкування території та розширення проїзної частини. Інформація прийнята на виконання.

Засідання пройшло раціонально та конструктивно.

Фото без описуФото без описуФото без опису