Під головуванням секретаря міської ради Валентини Остапенко відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради за участі першого заступника міського голови  Олександра Славінського, заступника міського голови Людмили Сотник та керівників структурних підрозділів міської ради. До уваги членів виконкому було запропоновано розгляд питань, що стосувались надання дозволу КП НМР «Добробут» на демонтаж огорожі на міському стадіоні відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради та надання дозволу на видалення дерев біля огорожі міського стадіону.   Начальник відділу освіти, молоді і спорту Новобузької міської ради  Сергій Сотстков  проінформував присутніх, що в зв’язку з проведенням робіт по облаштуванню майданчика з штучним покриттям для міні – футболу, необхідно  провести  демонтаж огорожі з лівої частини від основного  входу.

Після обговорення, члени виконкому  надали дозвіл на  демонтаж огорожі   на міському стадіоні та видаленні восьми дерев .

 Також ,члени виконкому ,  внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.02.2021. № 2 «Про затвердження  переліку об’єктів та видів суспільно корисних і громадських робіт для громадян, призначених судом відповідно до чинного законодавства на території Новобузької міської ради у 2021 році».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису