2 квітня  Новий Буг відзначає  своє 190-річчя.

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті. Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Але славний ювілей нашого міста  означений  тяжкими випробуваннями воєнного часу. Ворог зазіхає на нашу незалежність, територіальну цілісність та суверенітет, вперто не визнає наше право на існування як нації зі своєю історією, звичаями та традиціями. Всі наші  сили та молитви спрямовані на захист своєї землі. Багато наших новобужан воюють на передніх рубежах,. багато  новобужан надають посильну допомогу на фронт, вносячи свій вклад у  таку довгоочікувану перемогу.

Але прийде той час, коли ми зберемося на традиційне свято – День міста Нового Бугу. Це обов'язково станеться. І для цього кожен із нас самовіддано робить свою справу, щоб наблизити щасливий мирний день.

З  нагоди свята  рідного міста від усієї душі вітаю всіх  новобужан та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту і незгасимої віри у перемогу. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії.

 

З повагою, ваш міський голова                                                                   Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису