Дорогі жителі громади і всього Новобужжя !

Сердечно вітаю всіх зі святом мужності, честі, доблесті та незламності національного духу. Ще з козацьких часів цей день був святковим для захисників Вітчизни і символізує славні традиції українського народу, впродовж століть тісно пов’язується з ідеями захисту рідної землі від ворогів. Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Батьківщину, а тепер і їх славні нащадки на полі бою проявляють мужність і відвагу, відвойовують свободу і незалежність.

Сьогодні насправді неможливо переоцінити силу єдності українського народу у захисті рідної Вітчизни. Серцем, помислами і ділом вносить у боротьбу за волю в Україні свою частку і наша Новобузька громада. Десь на полі бою, не шкодуючи власного життя, стоять за Батьківщину наші герої-земляки. Не втомлюються допомагати ЗСУ волонтери. Продовжують, незважаючи на небезпеку, трудитись заради стабільності нашого життя жителі громади. Все це – заради мирного і щасливого завтра. І ми знаємо, що так буде! Але сьогодні для цього потрібна перемога над підступним ворогом, який посмів стати на нашому шляху.

Честь і слава нашим захисникам та захисницям – незламним, відважним, непереможним! Вічна пам’ять полеглим у боротьбі за волю України!

Зичу всім добра і миру, міцного здоров’я й особистого щастя, сили духу, душевного спокою, родинного тепла і затишку. Хай Пресвята Богородиця оберігає від усіляких негараздів і буде заступницею у благородних справах.

Боролись! Боремось! Поборемо!

 

 

Міський голова                                      Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису