Інформуємо,що Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування серед зареєстрованих користувачів Державного аграрного реєстру щодо потреби у генераторах аварійного живлення.

Унаслідок російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури існують перебої з електропостачанням в тому числі і на об'єкти сільськогосподарської діяльності. Мінагрополітики України вже звернулось до іноземних партнерів та благодійних організацій з проханням надати генераторне обладнання для живлення сільськогосподарської інфраструктури. Опитування допоможе встановити фактичну потребу сільгоспвиробників у генераторах аварійного живлення.

Посилання для заповнення анкети отримали агровиробники – юридичні особи та ФОПи, зареєстровані у ДАР станом на 20 листопада. Опитування триватиме до 07 грудня. Усі нові користувачі, зареєстровані в ДАР з 29 листопада по 07 грудня, також отримають на електронну пошту посилання на опитувальний лист. За результатами опитування планується здійснити відбір претендентів на отримання генераторів.

Інструкція з реєстрації у ДАР доступна за посилання: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.