Сьогодні святкуємо  День Збройних Сил України. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, які в умовах війни  демонструють мужність, силу духу, волю до такої бажаної перемоги. І вклад бійців  тероборони, добровольчих формувань важко переоцінити.

З нагоди свята заступники міського голови  Олександр Славінський  та Людмила Сотник  від імені міського голови Максима Лагодієнка  привітали наших  бійців добровольчого формування  з професійним святом та вручили Подяки та подарунки. Привітав побратимів  і начальник першого відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олег Кирильчук.

Окремих  слів вдячності заслуговує  особлива нагорода. Орденом  за мужність ІІІ ступеня  нагороджено Литвиненка Віктора  Володимировича посмертно. Орден вручено мамі – Литвиненко Меланії Григорівні. Бракує слів щоб розрадити материнське горе.

Новобузька міська рада висловлює слова  безмежної подяки за неймовірну допомогу  в боротьбі з ворогом, за стійкість і силу волі, за жертовність і любов до  рідного міста.

Слава Збройним Силам України!

 Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису