Фото без описуФото без опису

Цьогорічний і кожен наступний день незалежності України в Новобузькій громаді буде найбільшим  і найрадіснішим  святом – наперекір усім намаганням ворогів України посягнути на свободу нашого народу.

У цей день ми будемо завжди славити героїв,які собою закривають шлях посяганням  на територію нашої суверенної держави. І будемо прагнути розвивати громаду, щоб міцним був тил, бо це також означає наближати перемогу і мирне майбутнє нашої країни, визнаної цивілізованим світом як вільної, сильної духом її свободолюбивого народу.

Україну пізнав світ  як край, де рясно родять хлібні поля, де живуть трудолюбиві, талановиті у всьому люди, де непохитною є віра у щасливий завтрашній день.

 З великим національним святом – Днем незалежності вітаю кожну родину нашої громади і всього Новобужжя. Найперші та найбільші побажання всім і кожному – здоров’я і найскорішої перемоги, відновлення із руїн та побудови в нашій країні успішної європейської держави.

Щаслива людина в щасливій країні. Ця мрія для України є реальною, але здійснювати її має кожен - захищати у бою, трудитись у тилу, прославляти на міжнародному рівні. А у нас у громаді – робити все можливе, щоб крок за кроком життя  поверталось у мирне русло, зміцнювався добробут сімей і всі відчувались захищеними.

З Днем  Незалежності, громадо!

 

                                                  Новобузький міський голова                            Максим ЛАГОДІЄНКО