Два роки незламності і героїзму.

  Саме стільки часу Україна чинить відчайдушний опір у повномасштабній війні з російськими окупантами: мужні воїни – на полі бою, а українці – кожен на своєму фронті. Наш народ продемонстрував небачене досі єднання заради свободи і незалежності нашої держави.
  Новобужжя – як маленька частина незламного українського народу – теж робить посильний внесок у спільну перемогу і бажання жити під мирним небом. Сотні жителів громади стали на захист рідної землі від озвірілого ворога. На жаль, маємо непоправні втрати – наші земляки навічно стали небесними Ангелами. Низький уклін їм за ратний подвиг в ім’я мирного майбутнього. Ми завжди пам’ятатимемо їх імена.
   У такий грізний час чимало людей зайнялися волонтерською діяльністю, забезпечуючи наших земляків необхідними на фронті речами. Їх добрі справи неможливо перелічити – і роблять вони це зі щирими помислами та вірою у перемогу.
   На новобузькій землі знайшли прилисток і розуміння внутрішньо переміщені особи, які стали для нас не гостями, а членами дружної родини.
   Кожен на своєму робочому місці робить посильний і водночас важливий внесок у боротьбу за нашу свободу.
   Попри всі труднощі, які зараз героїчно і непохитно долає Україна, ми щиро віримо, що неодмінно запанує мир на рідній землі, а наші воїни повернуться додому живими і з перемогою. Нікому не здолати волелюбний дух українського народу!
Новобузький міський голова                                                                               Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису