До  відома депутатів міської ради !

До відома депутатів міської ради !

13 лютого о 10.00.год. відбудеться засідання постійної депутатської комісії  міської ради ради  з питань соціального захисту громадян, освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та захисту прав громадян.

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

 В актовій залі  міської ради відбулось  чергове засідання виконавчого комітету  Новобузької міської ради під головуванням заступника  міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Єгора Остапенка.

АМУ запрошує об’єднані територіальні громади приєднатись до проєкту «Соціальна громада»

АМУ запрошує об’єднані територіальні громади приєднатись до проєкту «Соціальна громада»

Міністерство соціальної політики поширює пілотний проєкт «Соціальна громада» на всю Україну. Цей програмний комплекс дозволить опрацьовувати документи в електронному вигляді, що скоротить час прийняття рішення вдвічі. Завдяки «Соціальній громаді» створюється «електронна» справа заявника і за один робочий день файл передається до органів соціального захисту населення райдержадміністрацій. Фахівець самостійно заповнює в електронній формі заяву та декларацію, що дозволяє уникнути помилок при заповненні документів заявником.

Президент підписав закон щодо посилення захисту осіб з інвалідністю при здійсненні містобудівної діяльності

Президент підписав закон щодо посилення захисту осіб з інвалідністю при здійсненні містобудівної діяльності

Президент України підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо посилення захисту осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення при здійсненні містобудівної діяльності» № 473-ІХ, який Верховна Рада України схвалила 16 січня 2020 року. Закон передбачає здійснення конкретних заходів, що дозволяють пристосувати житло та навколишнє середовище до потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення при здійсненні містобудівної діяльності.

Увага! Громадське обговорення  проекту  тексту та музики гімну міста Новий Буг

Увага! Громадське обговорення проекту тексту та музики гімну міста Новий Буг

Новобузька міська рада повідомляє про те, що рішенням Новобузької міської ради  від 05 листопада 2019р. № 37 було оголошено конкурс на проект тексту та музики гімну міста Новий Буг, кінцевий термін подачі гімну міста Новий Буг закінчився 5 лютого 2020 року, за період подачі гімну (тексту та музики) до міської ради надійшов лише один гімн, який оприлюднюємо для його оцінювання жителями міста (з питань пропозицій та зауважень звертайтеся до Новобузької міської ради, пл. Свободи, 42 каб. № 4 до 19.02.2020 року).

Про скликання  чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Про скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради

 Новобузька міська рада повідомляє про  скликання чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбудеться 11 лютого 2020 року о 10.00.год в сесійній залі міської ради за адресою : м. Новий Буг,вул. Площа Свободи,42.

Додаток ДІЯ запрацював. Як завантажити

Додаток ДІЯ запрацював. Як завантажити

В Україні врешті запустили мобільний додаток Дія. В перспективі, цей сервіс має об'єднати всі державні послуги на одній платформі. Сервіс працює у вигляді мобільного додатку та сайту.