Міський голова відвідав Новодмитрівську школу

Міський голова відвідав Новодмитрівську школу

Сьогодні, 27 грудня., міський голова Максим  Лагодієнко та секретар міської ради Сергій Сотсков відвідали  Новодмитрівський  заклад загальної  середньої освіти І – ІІ ступеня.

Виїзний прийом депутатів міської ради

Виїзний прийом депутатів міської ради

 З метою виконання Закону України « Про статус депутатів місцевих рад»,депутати міської ради  Луценко Анна та Близнюк Валентина провели спільний виїзний прийом громадян в Новомихайлівському старостинському окрузі.

В Європарламенті попередили про небезпеку інституту префектів для децентралізації

В Європарламенті попередили про небезпеку інституту префектів для децентралізації

Депутати Європейського парламенту висловлюють думку, що введення інституту префектів, як це передбачено законопроєктом Президента України Володимира Зеленського про внесення змін до Конституції в частині самоврядування, може загрожувати самій децентралізації.

З днем Енергетика!

З днем Енергетика!

 Керівників та працівників енергетичної галузі  підприємства нашої громади  вітаємо  з професійним святом – Днем Енергетика!. Від вашого професіоналізму та сумління залежить стабільне життя та якість побуту наших громадян. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно. Бажаємо, щоб у Вас завжди був контакт там де він потрібний, і ніколи не було контакту де його не потрібно. Щоб техніка безпеки ходила завжди поперед вас, а електрони бігли лише туди, куди ви їх пошлете.

Міський голова та депутатський корпус підтримали  пропозицію про громадський бюджет міської ради

Міський голова та депутатський корпус підтримали  пропозицію про громадський бюджет міської ради

На черговому засіданні  сесії міської ради,яке відбулось 21 грудня, депутат міської ради Луценко Анна   внесла пропозицію щодо  реалізації в нашій громаді громадського бюджету. Адже бюджет громадських ініціатив дозволяє кожному  мешканцю взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя міста

Привітання з новорічними святами дітей з будинку  сімейними типу

Привітання з новорічними святами дітей з будинку сімейними типу

В День Святого Миколая, голова райдержадміністрації Наталія Завальнюк,міський голова Максим Лагодієнко, депутат міської ради.підприємець  Світлана Шашкеєва  відвідали  прийомну сім’ю будинку сімейного типу,де виховується 6 дітей.

Урочисте відкриття  приймального відділення Новобузької ЦРЛ

Урочисте відкриття приймального відділення Новобузької ЦРЛ

   Міський голова  Максим Лагодієнко  взяв участь в відкритті приймального відділення Новобузької ЦРЛ, відремонтованого та облаштованого  сучасним медичним обладнанням. Максим Олександрович  наголосив , що  вкладаючи кошти у розвиток лікарні  влада  тим самим піклується про здоров’я жителів району. Відзначив, що проблеми лікарні – це проблеми нашого району і   міста, кожного керівника і кожного жителя  громади  і  добре, що є люди, які розуміють ці проблеми і докладають максимум зусиль для їх вирішення. Лікарня – це той заклад, у який потрібно інвестувати кошти. А приймальне відділення справляє  перше враження пацієнта про лікарню і дуже хочеться, щоб воно було позитивним, та й працівникам комфортніше працювати.