Привітання з новорічними святами дітей з будинку  сімейними типу

Привітання з новорічними святами дітей з будинку сімейними типу

В День Святого Миколая, голова райдержадміністрації Наталія Завальнюк,міський голова Максим Лагодієнко, депутат міської ради.підприємець  Світлана Шашкеєва  відвідали  прийомну сім’ю будинку сімейного типу,де виховується 6 дітей.

Урочисте відкриття  приймального відділення Новобузької ЦРЛ

Урочисте відкриття приймального відділення Новобузької ЦРЛ

   Міський голова  Максим Лагодієнко  взяв участь в відкритті приймального відділення Новобузької ЦРЛ, відремонтованого та облаштованого  сучасним медичним обладнанням. Максим Олександрович  наголосив , що  вкладаючи кошти у розвиток лікарні  влада  тим самим піклується про здоров’я жителів району. Відзначив, що проблеми лікарні – це проблеми нашого району і   міста, кожного керівника і кожного жителя  громади  і  добре, що є люди, які розуміють ці проблеми і докладають максимум зусиль для їх вирішення. Лікарня – це той заклад, у який потрібно інвестувати кошти. А приймальне відділення справляє  перше враження пацієнта про лікарню і дуже хочеться, щоб воно було позитивним, та й працівникам комфортніше працювати.

Святкове відкриття новорічної ялинки

Святкове відкриття новорічної ялинки

Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

Комісію з питань земельної реформи та довкілля провів Олег Козлов

Комісію з питань земельної реформи та довкілля провів Олег Козлов

  Під час ззасідання постійної комісії міської ради з питань земельної реформи та охорони довкілля  міської ради, яка відбулась 19 грудня 2019 року під головуванням  голови комісії Олега Козлова, депутати розглянули питання що стосувались внесення змін до рішення міської ради « Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у приватну власність» ,надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) .Погодили  передачу  у власність земельних ділянок та надали  дозвіл на виготовлення  технічної  документації із землеустрою

Засідання комісії з питань ЖКГ міської ради

Засідання комісії з питань ЖКГ міської ради

19 грудня відбулось засідання комісії з питань ЖКГ,будівництва, транспорту,зв’язку та торгівельного обслуговування населення під головуванням голови  комісії   Василя Гаврилюка  та за участі міського голови Максима Лагодієнка.. В ході засідання було  розглянуто питання про надання попередньої  згоди  на безоплатне прийняття у комунальну власність Новобузької міської ради об’єкту захисної споруди цивільного захисту ПРУ № 54323

Встановлення нових світлофорів у місті

Встановлення нових світлофорів у місті

Для регулювання дорожнього руху служать світлофори, які встановлюють на перехрестях, пішохідних переходах та в інших місцях пожвавленого руху. Слухаючись сигналів світлофорів пішоходи переходять вулиці та перехрестя, не заважаючи один одному і не ризикуючи потрапити під машину. Сигнали світлофорів допомагають водіям уникати зіткнень та інших нещасних випадків.

Про зміни до бюджету 2019 та  прогноз на 2020 рік

Про зміни до бюджету 2019 та прогноз на 2020 рік

Відбулось  засідання депутатської комісії з питань планування,бюджету та фінансів Новобузької міської ради, яке пройшло під головуванням  голови бюджетної комісії Світлани Шашкеєвої за  участі міського голови Максима Лагодієнка .