Сьогодні ,20 лютого, відбулося засідання  конкурсної комісії з проведення конкурсу на кращий проект Гімну міста Нового Бугу.

Метою конкурсу було створення музичного символу міста Новий Буг, пробудження у жителів громади почуття патріотизму, поваги та любові до рідного міста.

За час проведення конкурсу, на розгляд комісії було подано лише один проєкт, але після закінчення терміну, свої проєкти надали ще  два автори.

Фото без опису

Як відзначає голова конкурсної комісії – секретар міського голови Сергій Сотсков , чи має право комісія брати до уваги ті тексти,які надійшли після закінчення терміну подачі документів.

Члени комісії  Борис Тітенко, Анна Луценко, Валентина Близнюк  відмітили, що ці тексти   необхідно взяти до уваги ,розмістити на сайті  міської ради та надати можливість  жителям громади ознайомитись з іншими проектами Гімну. Тому,члени комісії заслухали тексти  Анни Сімочкіної та  Віктора Струца і Сергія Клименка.

В  обговоренні проектів гімну взяли активну участь усі присутні члени комісії.

Фото без опису

Автор тексту  проєкту гімну Анатолій Кислий у своєму слові відмітив, що проект Гімну повинен відповідати вимогам не тільки Положенню про конкурс на кращий проект гімну ,але і законодавству «Про геральдику». Тому, члени комісії продовжили термін дії конкурсу до 05 березня п.р. щоб громада мала можливість  ознайомитись з усіма варіантами проектів на кращий гімн міста.