Шановні жителі міста та сіл  Новобузької міської об’єднаної територіальної громади!

З настанням теплих днів ,кожен господар намагається навести лад в своїй оселі, прибрати подвір’я, обрізати дерева, впорядкувати клумби і т.д. Хотілося, щоб і ми, всі разом, жителі та суб’єкти господарювання - установи, підприємства, організації, фізичні особи-підприємці навели лад в нашому спільному домі – в місті та селах об’єднаної громади.

Фото без опису

Дякую тим  активним жителям міста,які  вже  організували роботу по благоустрою прилеглих територій у своїх мікрорайонах та навели  порядок .

Тому, звертаюся до керівників підприємств, установ та організацій, власників об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, депутатів, жителів міста та сіл громади, невідкладно провести прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштувати клумби. Привести в належний вигляд фасади будівель, кіосків, паркани, підрізати дерева, облаштувати належні підходи до будівель, зокрема закладів торгівлі та громадського харчування, підприємств, установ та організацій. Вжити заходів щодо запобіганню руйнування тротуарів поблизу торгових точок, які руйнуються великовантажним транспортом під час підвезення товару під  поріг закладів торгівлі.

Міська рада завжди рекомендує жителям багатоповерхівок проводити організоване прибирання прилеглих прибудинкових територій, і при проведенні цих робіт складування гілок, листя та іншого сміття проводити в місцях, погоджених з КП «Добробут».

Переконаний, що тільки разом ми - міська рада, комунальне підприємство « Добробут», трудові колективи, підприємці і кожен житель нашої громади - зможемо навести порядок у нашому спільному домі.