Безпечне використання пічного опалення

Безпечне використання пічного опалення

Новобузька міська рада , з метою належної підготовки населення до роботи в умовах повної відмови енергосистеми України просить управителів, балансоутримувачів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, також закликаємо населення індивідуальних житлових будинків щодо безпечного використання пічного опалення у побуті, використання газобалонного обладнання та генераторів. Бережіть себе, рідних і близьких та дотримуйтесь правил безпеки.

До уваги осіб з інвалідністю

До уваги осіб з інвалідністю

30.11.2022 року з 12 години на території Новобузької  громади,  буде працювати бригада ПРОТЕЗНО-ОРТОПЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ ТОВ «АЛЬФАБІОНІК». У зв’язку з військовим станом,  замовлення на протезування, ортезування, забезпечення ортопедичним взуттям та корсетами приймаються за попереднім замовленням.  З приводу замовлення звертайтесь за телефоном 0632713120 Наталія, спеціаліст по роботі з клієнтами. Прийом громадян буде проводитись за адресою: м.Новий Буг, площа Свободи, 32. Дотримання маскового режиму – обов’язкове.

Зустріч з командою проєкту VNG International

Зустріч з командою проєкту VNG International

 Відбулася зустріч з командою проєкту VNG International «Підтримка відновлення процесів управління місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні». Команду проєкту представляли: Інна Симоненко, Наталія Бойко  Олександр Шашкін -  керівник із впровадження проєкту та представник  від організації муніципальних громад Нідерландів, яка  аналогічна нашій Асоціації міст України, -  Микола Трифонов. Микола  сам з Маріуполя, але через російську агресію він проживає та працює в Нідерландах.

Вдячність за постійну підтримку  жителів громади

Вдячність за постійну підтримку жителів громади

Сьогодні Новобузька громада   отримала хліб і консерви від Всесвітньої    Продовольчої  Програми ООН (WFP). Продукти отримали  внутрішньо переміщені особи та мешканці міста Новий Буг,сіл Станційне, Загальна Користь, Петрівка, Добра Воля, Новомихайлівського старостинського округу.

На території громади працює Пункт незламності

На території громади працює Пункт незламності

До уваги жителів громади! У місті Новий Буг за адресою вулиця Грушевського , 70 відкрито Пункт незламності. Тут ви можете отримати електрику, мобільний зв'язок, інтернет, тепло,воду,аптечку. Пункт працює з 6.00. до 22.00..