Депутати обласної ради рекомендували  виділити кошти на проектну документацію  по будівництву ЗОШ № 1  Новобузькій ОТГ

Депутати обласної ради рекомендували виділити кошти на проектну документацію по будівництву ЗОШ № 1 Новобузькій ОТГ

Сьогодні, 21 лютого, міський голова Максим Лагодієнко  взяв участь у роботі профільної депутатської комісії  обласної ради з питань культури,освіти і спорту за участі голови обласної ради Вікторії Москаленко. На розгляд членів обласної комісії було запропоновано   питання  про  реконструкцію  ЗОШ № 1  або будівництво нової школи у місті Новий Буг. Було заслухано різні пропозиції та зауваження щодо цього питання. Зокрема, міський голова Максим Лагодієнко  висловив своє бачення стосовно  цієї ситуації, а саме : не  витрачати марно кошти на реконструкцію аварійної будівлі, а  будувати нову школу з перспективою.

З 1 квітня прив'язки до районної чи міської лікарні більше не буде. І гроші за надану медичну  послугу НСЗУ заплатить тій лікарні,яку обере пацієнт

З 1 квітня прив'язки до районної чи міської лікарні більше не буде. І гроші за надану медичну послугу НСЗУ заплатить тій лікарні,яку обере пацієнт

З 1 квітня прив’язки до районної чи міської лікарні більше не буде. І гроші за надану медичну послугу НСЗУ заплатить тій лікарні, яку обере пацієнт. Вимога купити ліки чи заплатити за аналізи, обстеження тощо – незаконна. Запам’ятайте номер – 16-77. Це гаряча лінія НСЗУ, яка буде збирати такі скарги і вживати відповідні заходи. Вона має право призупинити оплату і навіть розірвати договір з такою лікарнею.

Виїзний прийом громадян міським головою

Виїзний прийом громадян міським головою

Сьогодні, 20 лютого, міський голова  Максим Лагодієнко відвідав  Новомихайлівський старостинський округ  де провів виїзний прийом громадян . В ході спілкування з жителями громади  Максим  Олександрович вислухав всі пропозиції та зауваження. Підіймались питання  якості  питної води та взагалі водо забезпечення в населених пунктах громади, ремонту доріг як по самих селах,так  і під’їзної дороги до сел.  Крім зауважень, жителі відмітили і позитивні аспекти у житті громади – це повністю проведене зовнішнє освітлення у селах Новодмитрівка, Новогригорівка та Анастасіївка, на черзі – село Новомихайлівка.

Про засідання  депутатської комісії

Про засідання депутатської комісії

До відома депутатів  ! Засідання  депутатської комісії з питань житлово - комунального господарства, будівництва. транспорту,зв'язку та торгівельного обслуговування громадян відбудеться 21 лютого о 14.00.год.  у актовій залі міської ради.

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

  День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Саме в ці дні під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло апогею. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану.

Комунальники дбають про благоустрій міста

Комунальники дбають про благоустрій міста

Сьогодні , 19 лютого, з ранку , працівники КП « Добробут» розпочали роботи  по зпилюванню сухих дерев  та окремих гілок дерев, як таких , що несуть загрозу пошкодження житлових будинків,адміністративних будівель  ,лінії електромережі та здоров’ю оточуючим.