Комісією з питань  планування та бюджету раціонально  розподілено вільні залишки міської ради

Комісією з питань планування та бюджету раціонально розподілено вільні залишки міської ради

13 лютого під час засідання постійної депутатської комісії з питань планування ,бюджету та фінансів  , під головуванням  Світлани Шашкеєвої , депутатами було розглянуто  цілу низку  звернень  керівників бюджетних установ та організацій  , обговорено   фінансування   по вільним залишкам та  розглянуто  36 заяв  жителів громади. Участь у роботі  депутатської комісії з питань планування ,бюджету та фінансів взяв міський голова  Максим Лагодієнко.

На депутатських комісіях затвердили Положення про новостворені  відділи та сектори

На депутатських комісіях затвердили Положення про новостворені відділи та сектори

13 лютого  в міській раді відбулось засідання  постійних депутатських комісій  міської ради з питань соціального захисту громадян, освіти, охорони здоров'я, культури, спорту ,захисту прав громадян та з питань планування та фінансів. Голови  постійних депутатських комісій Борис Тітенко та Світлана Шашкеєва ознайомили   депутатів з порядком денним. Участь у роботі комісій взяв міський голова Максим Лагодієнко.

Запрошуємо  взяти участь у змаганнях!

Запрошуємо взяти участь у змаганнях!

Новобузька міська рада запрошує представників підприємств,організацій,навчальних закладів, підприємців міста і села ,громадськість взяти участь в особисто - командній першості об'єднаної територіальноі громади з настільного тенісу. Турнір відбудеться в суботу,15.02.2020р.о 10 год. спортивній залі РБК. КОМАНДА ВКЛЮЧАЄ ДВОХ ПРЕДСТАВНИКІВ (1ОСОБА ЧОЛОВІЧОІ СТАТІ +1 ОСОБА ЖІНОЧОІ СТАТІ.) Прохання попередньо подати заявку на участь в турнірі за телефоном (0977195278) . Реєстрація учасників розпочинається о 9 год. 30 хв.

3,5 млн грн на освітній простір та навчальне обладнання - Уряд надав гроші на розвиток шкіл

3,5 млн грн на освітній простір та навчальне обладнання - Уряд надав гроші на розвиток шкіл

Кабінет Міністрів України надав субвенцію у 3,5 млрд грн для реалізації програми «Спроможна школа для кращих результатів», яка має на меті розвиток опорних та великих шкіл. Відповідне рішення Уряд ухвалив сьогодні, 12 лютого 2020 року.

До  відома депутатів міської ради !

До відома депутатів міської ради !

13 лютого о 10.00.год. відбудеться засідання постійної депутатської комісії  міської ради ради  з питань соціального захисту громадян, освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та захисту прав громадян.

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

 В актовій залі  міської ради відбулось  чергове засідання виконавчого комітету  Новобузької міської ради під головуванням заступника  міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Єгора Остапенка.