Легалізація самочинного будівництва

Легалізація самочинного будівництва

Відповідно до ст. 376 Цивільного кодексу України самочинним вважається будівництво житлових будинків, будівель, споруд, іншого нерухомого майна у разі:

У Новому Бузі пройшов  турнір з настільного тенісу особисто - командної першості  Новобузької ОТГ

У Новому Бузі пройшов турнір з настільного тенісу особисто - командної першості Новобузької ОТГ

15 лютого в районному будинку культури відбувся турнір з настільного тенісу Новобузької об'єднаної територіальної громади.Участь у турнірі взяли команди підприємств, установ та організацій міста та громадськість ( участь в особистій першості). Перемогу у турнірі з настільного тенісу виборола команда педагогічного коледжу . Команда міської ради зайняла почесне ІІ місце. Переможці турніру нагороджені грамотами та медалями.

Про туристичний бізнес - форум

Про туристичний бізнес - форум

 Новобузька міська рада  повідомляє  , що  13 березня 2020 року  в сесійній залі  Миколаївської обласної ради ( м. Миколаїв,вул. Адміральська,22, І поверх) з 11.00.год. до 17.00.год. заплановано проведення туристичного бізнес – форуму.

Безкоштовно опанувати професію "айтішника" і отримати роботу в провідних ІТ - компаніях України

Безкоштовно опанувати професію "айтішника" і отримати роботу в провідних ІТ - компаніях України

Відсьогодні це абсолютно реально для осіб з інвалідністю Між Асоціацією «Інформаційні технології України» та Громадською організацією «Прометеус» підписали Меморандум щодо працевлаштування осіб з інвалідністю

Участь Сергія Сотскова у засіданні Президії ради ветеранів

Участь Сергія Сотскова у засіданні Президії ради ветеранів

13 лютого  секретар міської ради Сергій Сотсков взяв участь у засіданні Президії районної ради ветеранів війни і праці за участі  членів Президії, представників  воїнів – афганців та запрошених  представників  Баштанського відділення АТ "Миколаївгаз" Андрієм Кузіним (начальник відділення) і Наталією Черничко (провідний фахівець відділу комерційного балансування) щодо платіжок за транспортування природного газу.

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та  фізичних осіб!

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та фізичних осіб!

Новобузька міська рада повідомляє, що 17 лютого 2020 року  з 10.00.год.на території міської громади розпочнеться реєстрація керівників сільськогосподарських підприємств,фермерських господарств та фізичних осіб в « Державному аграрному реєстрі» мобільною групою операторів реєстру.